jasty.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Logkalender

  Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr
  Za
  Zo
   
   1
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31      
               
   
  ღ Op het moment lees ik;
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Waar ik lees:
  Doorslapen

  Dinsdag kwam Shanna uit zichzelf om kwart voor elf voor voeding en sliep ze van 23.30-7.30. De dagen erna kwam ze overdag vier keer en maakte we haar rond tien uur a half elf wakker voor de vijfde voeding. Ze sliep dan van elf tot acht uur. Nu ik weer werk doen we de late voeding om tien uur en dan slaapt ze om half elf en maken we haar om kwart voor zeven voorzichtig wakker.

  Woensdag was Jorn vrij en zijn we met Shanna gaan babyzwemmen en in de middag gaan wandelen met haar. Even naar de stad langs oma want die werkt in de bieb. Is ze gelijk ingeschreven, schattig!

  Donderdag was mijn laatste vrije dag. Ik vond dat wel heel raar. Ik was ook best emotioneel, weer een periode voorbij... Ben boodschappen met haar gaan doen en Midnight wezen rijden.

  Vrijdag aan het werk, er stond een mooie bos bloemen voor me. Zo lief! Wel wennen want er zijn weer dingen veranderd. Ook kolf ik op het werk en daarvoor moet ik een aantal keer per dag naar de andere kant van het pand. Ik zie het maar als extra pauzes. Ik kolf handsfree en kan dus wat lezen, op mijn telefoon op facebook kijken of een spelletje doen.

  Shanna had het goed gedaan op de creche. Iets minder geslapen dan thuis, maar goed gegeten en ze had veel gelachen naar iedereen. Toen ik haar ophaalde kreeg ik ook de mooiste lach en allemaal gebrabbel en thuis ging ze heel zoet slapen (terwijl normaal ze best huilerig is met op bed leggen einde van de middag)

  Zaterdag sliep ze ook veel. We zijn met haar langs jorn zijn werk gegaan. Hij moest het pand afsluiten en ging dan zelf sporten kon ik op mijn gemak daar voeding geven.

  Zondag ben ik in haar ochtendslaapje naar stal geweest om Midnight te rijden. In de middag langs Jorn zijn broer en diens vriendin want ze hadden nog meisjes kleertjes voor ons. Gezellig een bakkie gedaan en thuis kleertjes uitgezocht. Zaterdag zijn we overgegaan op maat 62 dus ik moest alle maat 56 uit de kast halen en de nieuwe maat ophangen. Het pas net ze heeft echt veel mooie kleertjes. Elke dag weer wat nieuws aan zo leuk!

  Gister was ik om kwart over vier wakker en kon niet meer slapen.. de werkdag was dus wel pittig voor mij. Ik merk ook dat ik niet genoeg bij elkaar kolf voor een hele dag creche dus ik zal in het weekend en op mijn part time dagen moeten kolven om het aan te vullen. Vind het niet erg als ik op den duur een voeding moet vervangen voor kunstvoeding maar ik wil het toch zo lang mogelijk uitrekken want mijn doel is eigenlijk een half jaar alleen borstvoeding.

  Ik ga even wat dingen in huis doen, dan Midnight rijden en mijn meisje ophalen van de creche. Die is de rest van de dag lekker bij mij!

  XxX

  Reacties

  Dikke Mick op 20-11-2012 13:31

  Lekker dat alles zo goed gaat met jou en Shanna en Jorn!

  natuurlijk is er weer een 'periode' afgesloten als je na je zwangerschap en bevalling weer gaat werken, maar o, wat lijkt het me een fijne tijd worden!

  helaas, wij hebben dat nooit mee kunnen maken, maar daarom leven we (des te meer) mee met jonge(re) peoples die dit wel hebben zoals jullie!

  |Zorg goed voor haar, maar dat hoef ik eigenlijk niet eens te 'zeggen'hier, want alles straalt bij jullie geluk en liefde uit!

  heerlijk om te lezen en hou je goed meis!

  Wanda op 20-11-2012 21:35

  Dus je verlof zit er alweer op? Gaat echt snel voorbij zo'n periode... zal in het begin zeker even wennen zijn maar ach, je weet dat ze op de creche in goede handen is, dus dat went vast wel snel!

  Onzeweg op 28-11-2012 20:00
  Heb geen mail gehad van je nieuwe logje, gek he? Wat jammer dat je verlof er weer op zit. Best moeilijk he, je kindje aan een ander overlaten? Hopelijk blijft het goed gaam met de bv, veel kolven is belangrijk, geloof ik. Wel fijn zeg dat ze doorslaapt, komt mama ook aan haar rust toe!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl