jasty.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Logkalender

  Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr
  Za
  Zo
   
   1
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31      
               
   
  ღ Op het moment lees ik;
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Waar ik lees:
  Vakantie

  Ik ben zondag en dinsdag naar stal geweest en heb Midnight gereden. Dat ging lekker. Hij gaat wel weer wat schrikkerig doen. Ik voel mijn spieren, dat is alleen maar goed want dat houd in dat ik goed bezig ben!

  Vorige week maandagmiddag ging Shanna weer wennen bij de creche. Zelf ben ik toen naar de kapper en de zonnebank gegaan. Ze had er niet veel geslapen maar wel beide flesjes leeg gedronken. Ook gebruiken ze daar inderdaad pampers en was haar luier beide middagen gewoon verschoond. Gelukkig maar. Ze sliep die nacht tien uur aan een stuk en was de dag erna wel wat huileriger, maar dat is ook niet zo vreemd. 

  Woensdag zijn we met haar gaan babyzwemmen en dat vond ze prachtig. Ze keek onwijs naar de lerares en was aan het lachen en brabbelen. Zo lief. Die middag zijn we bij mijn ouders langs geweest.

  Donderdag met haar en een vriendin gaan winkelen en lunchen. Ik ben goed geslaagd een trui, een vest, twee hempjes, pyama en een boxer. Die avond had ik een etentje van werk. Het was leuk mijn collega's te zien en bij te kletsen.

  Vrijdag moesten we met ons meisje naar het consultatiebureau voor prikjes. Ze huilde wel iets meer maar thuis viel het geukkig mee. Ze is nu 58 cm en 4950 gram.

  Zaterdag ben ik met haar op kraamvisite geweest. Op de terugweg zijn we langs Jorn zijn werk gereden (die moest ineens werken) en dat vond hij erg leuk. We zijn samen een patatje gaan eten en ik ben nog even langs mijn ouders gegaan. Ik moest wat langs brengen en Jorn ging boodschapjes halen.

  Afgelopen twee dagen rustig aan gedaan. Mijn auto moest gister voor een grote beurt naar de garage. Alles was goed er moest alleen een lampje vervangen worden en de achterruitenwisser.

  Vanmiddag komt een vriendin lunchen en ik ga naar Midnight eind van de middag. Weer rijden!

  XxX

  Reacties

  Gerda Esser op 15-11-2012 09:32
  Zo te lezen heb je een drukke en leuke week gehad.....ik vind het heeeel rustig op punt land......Ik wens je een hele fijne Donderdag Liefs Gerda
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl