jasty.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Logkalender

  Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr
  Za
  Zo
   
   1
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31      
               
   
  ღ Op het moment lees ik;
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Waar ik lees:
  Alweer een half jaar!

  Ons meisje was woensdag alweer een half jaar. Ze is een lief en vrolijk meisje. Inmiddels eet ze elke dag fruit, groente en een papfles in de avond. We zijn net begonnen met een brood korstje. Sinds gister krijgt ze overdag ook een kunstvoeding want mijn voorraad borstvoeding was op. Ze krijgt nog wel drie a vier keer borstvoeding, maar ik kolf dan alleen nog op mijn werkdagen. Dat mag tot ze negen maanden is. We waren donderdag bij het consultatiebureau en ze is inmiddes 65 cm en 6910 gram. Gister moesten we haar eerder van de creche ophalen want ze had koorts. Ik was er al bang voor want ze had in de nacht lopen spoken en dat doet ze al sinds eind december niet meer. Vannacht ook een keer eruit geweest maar vandaag voelt ze zich weer goed gelukkig. Hoe zielig ze ook is ze probeerd vrolijk te blijven, eet en drinkt goed. Gisteravond wilde ze alleen bij mij slapen, dat is veilig. Heel aandoenlijk. Van half zeven tot half elf heb ik met haar op de bank gelegen en na de papfles sliep ze verder in haar eigen bedje.

  Zelf voel ik me ook stukken beter. Ik ga weer wat later naar bed, slaap beter en doe weer meer leuke dingen. Zo ben ik afgelopen maand wezen lunchen met een vriendin, langs mijn (schoon) ouders / vriendin geweest met Shanna, heb ik een fotoshoot gehad met mijn zusje en twee beste vriendinnen. Zijn we op verjaardagen geweest. Uit eten met de eetclub dat was ook zeer geslaagd. Ooh nog kraamvisite bij een collega en van de week bij de broer van Jorn want maandag is hun tweede geboren. Wauw zo klein. Onverstelbaar dat Shanna ook zo is geweest! Zo cliche maar het gaat snel.

  Op zaterdag is nogsteeds onze gezinsdag en gaan we meestal lekker met haar wandelen. Vandaag dan niet even rustig aan. Straks gaan we naar de verjaardag van mijn broer. Shanna leggen we dan boven te slapen. Gelukkig heb ik een speciale maxicosi slaapzak dan hoef ik haar niet helemaal te verkleden van bed naar maxicosi en naar wieg, zonder omkleden, om daar verder te slapen.

  Morgen met een vriendin naar de negen maanden beurs. Daar heb ik super veel zin in. Ik ga dus niet naar Midnight morgen. Hij word dan wel verhuisd naar een andere manege. Op de huidige manege gingen de eigenaren stoppen en omdat onduidelijk was hoe dat ging lopen zijn we op zoek gaan naar iets anders met weiland erbij. Lekker voor van de zomer. Ik heb er toen met Nas ook gestaan en ik vind het een leuke manege. Ik mag zelfs gaan lessen daar als ik wil (zonder extra kosten). Oja en op werk is ook alles goed!
  XxX


  Reacties

  Onzeweg op 23-02-2013 18:57

  Wat fijn dat het zo goed gaat!

  je gaat zelelf ook steeds beter voelen en kunt weer van alles doen! Heerlijk, lekker van genieten dus.

   Het is allemaal wennen en dan heb je veel slaap nodig.

  Gefeliciteerd met het half jaar!!

  Wat gaat het hard!

  leuk dat je met brood bent begonnen!

  kan ze al een beetje zitten?

  Dat is handig, dan kan ze bij jullie aan de eettafel!

  Geniet lekker van jullie mooie meisje,

  Liefs Onzeweg

  ps veel plezier morgen bij de negen maande beurs, lijkt me leuk!

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl